Malefryd AS er et lite og spesialisert malerfirma som i all hovedsak jobber lokalt i Akershus. 

Vi jobber mest i områdene Fetsund, Skedsmo og Lørenskog. Vi jobber også mye i områdene Aursko, Sørumsand og Bjørkelangen.

Vi påtar oss også større maleroppdrag i Oslo, gjerne som underentreprenør ved større prosjekter.

Vinduer og dører

Utskifting av vinduer og dører er eksempler på oppdrag vi kan utføre for våre kunder. Vi har ansatte som er utdannede tømrere og som er flinke fagfolk. Utskifting av gamle vinduer og dører er enkle tømreroppdrag vi kan påta oss. Ved bytte av vinduer og dører kan vi ta med oss de gamle vinduene og dørene slik at dette byggematerialet blir destruert på en forsvarlig og miljømessig måte.


Da slipper du å finne ut hvor og hvordan du skal kvitte deg med byggematerialet som blir til overs på en forsvarlig måte. I tillegg slipper du også å leie bil med henger for å transportere materialet til mottaket for byggematerialer.


Skal du ha nye vinduer og dører er dette også som regel ganske enkle jobber å utføre. Hvis du skal skifte ut gamle dører og vinduer kan vi påta oss jobben med å finne nye vinduer og dører som passer til huset hvor de skal settes inn. Da sørger vi for oppmåling, fjerning av de gamle vinduene og innsetting av de nye. Byggematerialet som blir til overs tar vi hånd om.


Utskifting av gamle og slitte vinduer til nye energieffektive vinduer er både bra for lommeboken og miljøet med tanke på besparelser i energibruken. Da sparer du penger på oppvarming av boligen.


I tillegg til forskjellige jobber med vinduer og dører påtar vi oss oppdrag som legging av parkett og bytting av panel. Et annet område som er relatert til tømring er bygging av terrasser. Vi er ikke et stort tømrerfirma, men vi utfører enkle tilbygg med fagkompetanse og yrkesstolthet.