Malefryd AS utfører alt av malerarbeid på trefasader, murfasader og metallfasader. 

I tillegg til maling av vegger og gulv utfører vi også tapetsering og utvendig rengjøring av hus for våre kunder.

Vi har også gode samarbeidspartnere med andre håndtverkergrupper som gjør at vi påtar oss oppdrag som for eksempel bygging av terrasser og legging av parkett.

Vi utfører alt av malerarbeid

Vi utfører både innvendige og utvendige malerarbeider, hovedsaklig i områdene Fetsund, Skedsmo og Lørenskog. Videre har vi mange oppdrag i Aursko, Sørumsand, Bjørkelangen og Oslo, hvor vi ofte gjør større maleroppdrag.


I tillegg til tradisjonelle malerarbeider som maling av innvendige og utvendige vegger utfører vi relaterte tjenester som malingsfjerning, dekormaling og graffitifjerning.


Vi har svært god materialkunnskap om forskjellige malingsprodukter og materialer. Dette gjør at vi ikke bare er dyktige til å finne den beste malingen i forhold til materialet det skal males på, men også når vi skal fjerne maling fra ulike materialer på en skånsom og velegnet måte.


Et typisk område hvor denne kunnskapen kommer til nytte er når man skal fjerne graffiti og annet hærverk fra privat og offentlig grunn. Et annet område hvor denne kompetansen kommer til nytte er ved fasaderens og utvendig husrengjøring.