Malerarbeid i Oslo og Akershus er vårt hovedfokusområde. 

Malefryd AS utfører alt av malerarbeid på trefasader, murfasader og metallfasader. 

I tillegg til maling av vegger og gulv utfører vi også tapetsering og utvendig rengjøring av hus for våre kunder.

Vi har også gode samarbeidspartnere med andre håndtverkergrupper som gjør at vi påtar oss oppdrag som for eksempel bygging av terrasser og legging av parkett.

Fasaderens

Utvendig hus- og fasaderengjøring er en av våre tjenester som vi tilbyr kunder i Akershus og Oslo.Malefryd AS er et malerfirma som er spesialisert på overflatebehandling. 


Vi utfører både overflatebehandling som maling av flater og sliping og lakkering av gulv. Videre utfører vi også rensing og beising av terrassegulv. I tillegg arbeider vi også med overflater på ulike gulvbelegg, tepper og fliser.

Som malermester har vi svært gode materialkunnskaper om forskjellige malingsprodukter og materialer. Dette gjør at vi ikke bare er dyktige til å finne den beste malingen i forhold til materialet det skal males på, men også når vi skal fjerne maling fra ulike materialer på en skånsom og velegnet måte. Denne kompetansen og erfaringen gjør at vi er en velegnet samarbeidspartner når det gjelder utvendig hus og fasaderengjøring.

Skal man først gjøre en skikkelig utvendig malerjobb er det ofte lurt med en ordentlig rengjøring av fasaden først.

Utvendig hus- og fasaderengjøring ivaretar verdien og gir et godt førsteinntrykk

En utvendig hus- og fasaderengjøring er også lurt hvis man skal selge et hus. Førsteinntrykket har mye å si for hva budgiver ønsker å by i en innledende budrunde. 


En utvendig fasaderengjøring kan også være hyggelig hvis man skal feire jubileum i hagen som for eksempel bryllup, konfirmasjoner og 50-årslag. Er fasaden tilgriset med graffiti og andre skriblerier kan det være lurt med en utvendig hus- og fasaderengjøring.


Malefryd AS er et lite og spesialisert malerfirma som i all hovedsak jobber lokalt i Akershus. Vi jobber mest i områdene Fetsund, Skedsmo og Lørenskog. Vi jobber også mye i områdene Aursko, Sørumsand og Bjørkelangen.


Vi påtar oss også større maleroppdrag i Oslo, gjerne som underentreprenør ved større prosjekter.