Malefryd AS er et lite og spesialisert malerfirma som i all hovedsak jobber lokalt i Akershus. 

Vi jobber mest i områdene Fetsund, Skedsmo og Lørenskog. Vi jobber også mye i områdene Aursko, Sørumsand og Bjørkelangen.

Vi påtar oss også større maleroppdrag i Oslo, gjerne som underentreprenør ved større prosjekter.

Gulv

Gulvarbeid i Oslo og Akershus er et av våre fokusområder. Vi utfører både overflatebehandling på gulv og arbeid med selve gulvet. Eksempler på overflatebehandling som vi utfører er sliping og oljing av parkettgulv og rensing og beising av terrassegulv. 


I tillegg arbeider vi også med ulike gulvbelegg som tepper og fliser.Vi har svært god kunnskap om ulike materialer og fargevalg. Når det gjelder tapetsering hjelper vi gjerne til med valg av tapet som står i stil med det aktuelle gulvbelegget.


Vi har også tømrere som arbeider for oss. Dette er veldig flinke fagfolk som legger parkett og bytter panel, og som også kan hjelpe med bygging av terrasser.Ved å benytte oss til bygging av terrasser, legging av parkett og overflatebehandle disse på riktig måte i forhold til det aktuelle materialet så får du et produkt som varer i mange år. 


I tillegg til selv å ha glede av en terrasse mens man bor i boligen øker dette gjerne også verdien på boenheten. Derfor er det å bygge en terrasse og overflatebehandle denne på riktig måte en god investering i egen økonomi og trivsel.